25 листопада 2015

VIDRA — СТВОРЕННЯ ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЙ ДЛЯ ПЕРЕВЕРНУТОГО КЛАСУ

В App Store вийшов додаток для створення барвистих презентацій, інтегрованих з записаною лекцією або голосовими коментарями.



Безкоштовний додаток Vidra випустили творці одного з кращих інструментів для створення графіків, діаграм і векторних зображень Grafio. Vidra дозволяє за кілька хвилин створити відеоурок з вже готових елементів або намалювати і зібрати з власних зображень художнє оповідання. Після того, як буде готовий візуальний ряд, до слайдів можна додати голосовий супровід. Це може бути розповідь про проведені канікули в якості креативного завдання від учня або повноцінна лекція від викладача. У незалежних розробників вийшов аналог програми Voice від Adobe, але з набагато більшими можливостями. А зовсім недавно Vidra оптимізували для створення відеоуроків не тільки з iPad, але і навіть з iPhone.

Інструкція по використанню Vidra за 30 секунд

Варіанти ілюстрацій до оповідання в додатку наступні: сотні вбудованих піктограм, фотографії з інтернету або особистих архівів, замальовки від руки і десятки шрифтів для підписів. Готову відеопрезентацію у високій якості можна відправити безпосередньо в фотопоток, YouTube або DropBox.
До речі, на YouTube є канал вчителя англійської, який створює відеоуроки з використанням Vidra.

Джерело: http://www.edutainme.ru/


Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...