12 жовтня 2015

Міксіке в Україні! Розпочинаються змагання 2015-2016!

Міксіке  - освітнє онлайн середовище, яке надає можливість вчителям, учням і батькам створювати та використовувати  власні  навчальні онлайн матеріали, а також використовувати онлайн- колекцію навчальних  матеріалів, яку спільними зусиллями створили педагоги-учасники проекту. 
Освітнє онлайн середовище Міксіке дозволяє організовувати та проводити навчальні змагання серед учнів школи,   між учнями різних шкіл області або країни, а також між школами різних країн Європи. 
З 1994 року Міксіке працює в Естонії та інших європейських країнах, бере участь в освітніх проектах Европейського Союзу. 
У 2011 року розпочалась співпраця Міксіке з Україною за підтримки  Arengukoostöö Programm (Estonian Development Cooperation) Міністерства закордонних справ Естонії 
У 2011-2013 роках проект Міксіке в Україні реалізовувався в Криму. 
У 2014 році, у зв'язку із соціально-політичними подіями в Україні, проект продовжує свою роботу на материковій Україні. Пілотним регіоном для реалізації проекту обрано Львівську область. Реалізація проекту у 2014/15 р. підтвердила велику зацікавленість проектом в інших областях України. Тому донорами проекту прийнято рішення продовжити його реалізацію у 2015-2016 році у Львівській області та поширити його на інші регіони України. Всі заходи в рамках проекту " Міксіке в Україні "для загальноосвітніх навчальних закладів України проводяться безкоштовно.

Прангліміне I етап. Статичний триатлон: 20 жовтня - 10 листопада 
    Цей етап триватиме з 20 жовтня (7.00) - 10 листопада (22.00) 2015 року. На цьому етапі учасників чекає Статичний триатлон. Для успішної участі в змаганнях важливо ознайомитись з правилами участі на сторінці Прагліміне.  Рекомендуємо перед початком змагань пройти тренування на відповідній сторінці або на шкільних змагальних майданчиках, які створені у школі. 
ВАЖЛИВО! Кожний учасник має лише ОДНУ СПРОБУ! Кожен учасник має 20 хвилин для виконання всіх завдань кожного етапу. Не можна змінювати особисті дані користувача-учасника змагань впродовж усіх трьох етапів змагань та фіналу, тобто  учасник повинен використовувати лише одне ім’я користувача (логін)!   Учасник може взяти участь у трьох або принаймні в двох етапах. Перевірте, будь ласка, інформацію про область, район та назву навчального закладу у вашому обліковому записі (після авторизації перейдіть у закладку "Мої налаштування"). Бажаємо всім  високих результатів та перемоги!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...